Investeer in dit unieke

project in hartje Kortrijk.

Vanaf €198.000*

*excl. RR, btw en aankoopkosten

Zoek je als vastgoedinvesteerder naar kansen in de markt?

BYGG heeft de behoeften in de regio scherp in het vizier. We hebben gemerkt dat er een groeiende vraag is naar 1-slaapkamerappartementen die aan de hoge hedendaagse eisen voldoen. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van project Arlys, dat nu beschikbaar is voor investeerders.

Arlys is het resultaat van dit streven, met 30 gloednieuwe appartementen die verschillende indelingen bieden om een breed publiek aan te spreken. Elk appartement is voorzien van hoogwaardige afwerkingen om aan de wensen van de moderne bewoners te voldoen. Bovendien hebben we bij het ontwerp sterk ingezet op aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes, perfect voor de sociale behoeften van jongere huurders. En dit alles op een toplocatie, waar rust en de nabijheid van het stadscentrum hand in hand gaan, met architectuur die de aandacht trekt en de verwachtingen overstijgt.

Waarom investeren in Arlys?

Betaalbaar
 

Een ingenieus ontwerp dat resulteert in betaalbare appartementen zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort.

Topligging in Kortrijk
 

 In het hart van een levendige stad, op wandelafstand van alle highlights, openbaar vervoer, ontspanning en zoveel meer.

Young professionals
 

De toekomst staat voor de deur en ligt in handen van de nieuwe generaties. Deze groeiende doelgroep met hoge standaarden en nood aan flexibiliteit vraagt om aangepaste huisvesting.

Architectuur op
hoog niveau

Architectuur waar we samen binnen 20 jaar trots op zullen kunnen zijn. Degelijke materialen, een fijne afwerking en Steven Vandenborre’s oog voor detail.

Samen staan we sterker
 

Betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit gaan hand in hand dankzij de gemeenschappelijke ruimtes. Twee daktuinen, een coworkingspace en een wassalon. Allemaal voor de prijs van een klassiek appartement.

Investeer met rendement
 

Investeer in een opkomende buurt in Kortrijk en verzeker u van een appeltje voor de dorst. Naast een sterk huurrendement profiteert u op lange termijn van een gegarandeerde waardestijging in de buurt.

Het concept Arlys

Een slim ontworpen concept op basis van kwalitatieve appartementen, toparchitectuur en ruime gemeen-schappelijke delen, waar de young professionals van vandaag en morgen de toekomst van Kortrijk zullen bepalen.

Arlys, dat zijn 30 appartementen op maat van een doelgroep die hoge standaarden heeft en op zoek is naar flexibiliteit. Elk appartement is perfect uitgerust om een of twee bewoners flexibel te huisvesten. Dankzij de doordachte inrichting kunnen bewoners zich in alle rust terugtrekken in hun comfortabel nest.

De appartementen bevatten alle noodzakelijke functies om maximaal te genieten. Elke unit bestaat uit een ruime leefruimte, een slim ingerichte corridor, een fijn afgewerkte keuken, een ingenieus ingerichte berging en een knusse slaapkamer met een aanpalende ensuite badkamer.

Kortrijk: een bruisende stad in opmars

Kortrijk is een bruisende West-Vlaamse centrumstad met zeven al even levendige deelgemeenten. De stad telt sinds 2023 voor het eerst meer dan 80.000 inwoners en kent een snelle bevolkingsaangroei in de leeftijdsgroep van 25 tot 35 jaar.

Door het hart van de stad loopt de Leie. Aan de verlaagde Leieboorden, de Broeltorens of aan Buda Beach is het heerlijk vertoeven.

Historisch erfgoed gaat er hand in hand met moderne architectuur. De stad barst van creatieve buurten met unieke landmarks, die laten zien waarom Kortrijk sinds 2017 deel uitmaakt van het UNESCO Creative Cities Network. Kortrijk pioniert bovendien ook op vlak van snelle en slimme dienstverlening. Het is de stad van innovatief en creatief ondernemerschap. Designers, modekenners, chef-koks, tenoren uit de muziekwereld, … Allemaal kijken ze vol bewondering naar de manier waarop Kortrijk zich ontdaan heeft van het imago van provinciestad.

Kortom, Kortrijk combineert de allures van een grootstad met de gezelligheid van een dorp. Behapbaar maar verrassend zonder eentonig te worden.

Actively developing value together

BYGG is een gedreven en dynamisch team van bevlogen vastgoedexperts. Onze missie? Wij willen actief waarde creëren voor steden en hun bewoners. Want een ruimte heeft alleen waarde als mensen er waarde aan hechten.

Matthieu en Wouter zijn de oprichters van BYGG. Hun gedeelde interesse in vastgoedontwikkeling ontstond tijdens hun samenwerking bij ION develop different. Samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring op de teller. Ze zijn gepassioneerd door de ontwikkeling van hoogwaardige ruimtes, die geworteld zijn in gezonde businesscases.

Onderweg zoeken ze continu en consequent naar toegevoegde waarde. Innovatie stimuleren door onderzoek. Inclusie aanmoedigen door participatie. Zorgen voor duurzaamheid door ontwerp. Dat is Bygg in een notendop.

Investeren vanaf €198.000*

Wilt u meer weten over Arlys?
Laat uw gegevens na en ontvang meer informatie.

Arlys in beeld

Ontvang meer informatie

Wilt u meer weten over Arlys? Laat uw gegevens na en ontvang meer informatie over ons project.

Kun je niet wachten?
Neem dan nu contact met ons op.

Bel: +32 51 79 27 06
Schrijven: invest@bygg.be

made by hermanos